Näytöt paikanpäällä osoitteessa Alangontie 3, 14200 Turenki ovat seuraavasti:

 

 

Näytöt:

Maanantai - Perjantai klo 10-18

Lauantai - Sunnuntai 29.1. & 30.1. klo 11-15

 

Tuotteiden nouto huutokaupan jälkeen:

MA-KE klo 12-18

Kuljetusta / postitusta voi kysyä 0400-484497

 

TAVARAN VASTAANOTTO KÄYNNISSÄ AINA!

ONKO SINULLA JOTAIN, MINKÄ HALUAISIT MUUTTAA RAHAKSI?
TARJOA SITÄ MEILLE HUUTOKAUPATTAVAKSI!

 Huutokauppa netissä

Osallistuaksesi huutokauppoihimme netissä, tulee sinun ensin rekisteröityä täältä. Netin kautta voit jättää huutokauppaan ennakkotarjouksen. Nettihuutokauppaan voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa. 


Näyttö


Pääset tutustumaan myytäviin esineisiin paikan päällä ennen varsinaista huutokauppapäivää. Näyttöpäivät ovat yleensä huutokauppaviikolla maanantai, perjantai ja lauantai sekä tietenkin huutokauppapäivä sunnuntai. Voit jo näytössä jättää ennakkotarjouksen kohteesta. Tarkemmat näyttöajat ilmoitamme näillä nettisivuillamme hyvissä ajoin ennen seuraavaa huutokauppapäivää. 


Hinta


Myymme melkein kaikki tuotteet ilman pohjahintaa. Kullassa ja hopeassa on ns. romuhinta pohjahintana. Huomioithan, että huutokaupattujen tuotteiden vasarahintoihin lisätään 19,84 % provisiomaksu, joka sisältää 16 % myyntiprovision ja provisio-osuuden alv. 24 %. Esim. jos vasarahinta on 100 euroa, on sen kokonaishinta 119,84 euroa.


Tavaran luovutus


Luovutamme tavarat ostajalle heti huutokauppapäivänä ja sen jälkeen maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona klo 12-18. Huutokauppaehdot 


Tutustu tarkemmin huutokauppaehtoihimme


Huutokaupan henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin!