TAVARAN VASTAANOTTO KÄYNNISSÄ AINA!

ONKO SINULLA JOTAIN, MINKÄ HALUAISIT MUUTTAA RAHAKSI? 

TARJOA SITÄ MEILLE HUUTOKAUPATTAVAKSI!

Otamme jatkuvasti myyntiin kaikenlaisia antiikki-, sisustus-, keräily ja taide-esineitä. Voit tuoda esineet meille Turenkiin arvioitavaksi tai voimme tulla luoksesi tekemään arvioinnin. Otamme vastaan niin yksittäisiä esineitä kuin suurempiakin määriä esim. tukkueriä. Tuotteet myymme seuraavassa mahdollisessa huutokaupassa. Myös isompien yksittäisten kohteiden kuten kiinteistöjen ja kuolinpesien huutokauppa onnistuu. Tarvittaessa avustamme asiakkaitamme tavaroiden kuljetuksessa. 


Teemme runsaasti arviointikäyntejä ihmisten kotona, mökeillä ja muissa paikoissa. Käymme kiertämässä ja etsimässä myytävää tavaraa ympäri etelä- ja keski-suomea. Joskus käy niin, että vasta paikan päällä löytyy tavaroiden joukosta todellisia aarteita. Ota siis rohkeasti yhteyttä tavaran vastaanotosta ja arvioinnista vastaavaan Petri Vuoriseen puh. 0400 484 497.

Rahat maksamme tilillesi noin viikon kuluessa tavaran jättämisestä myyntiin, mikä on yksi nopeimmista tilitysajoista huutokauppalalla. Myyntiin ottamistamme tuotteista otamme välityspalkkion 16 % + alv.

Otamme tavaraa vastaan myös toimistollamme Turengissa maanantaisin klo 11-18. Sovittaessa olemme paikalla myös muina aikoina.


Konkurssihuutokaupat ja huutokaupattavat kiinteistöt 


Otamme myyntiin myös suurempia yksittäisiä kohteita esim. kiinteistöjä, yritysten konkurssipesiä ja velkasaneerauskohteita. Konkurssihuutokaupassa olemme myyneet esim. kaivinkoneen. Isompien kohteiden kohdalla henkilökuntamme etsii ja kutsuu aktiivisesti potentiaalisia ostajia huutokauppaan. Tällä keinoin hinta saadaan myös myyjän kannalta sopivaksi. Olemme huutokaupanneet myös useita kiinteistöjä. Isommat myytävät kohteet löydät täältä.

Ota rohkeasti yhteyttä Petriin ja tarjoa tavaraa myytäväksi!

HUUTOKAUPPAKESKUS TURENKI
Alangontie 3
14200 Turenki

Petri Vuorinen 

Meklari / tavaran vastaanotto
+358 400 484 497

Joni Lehtinen
Tilitykset / tekniikka 
+358 40 536 8410

joni.lehtinen@kavaljeerigalleria.fi

Puh.
0400 484 497

Sähköposti

info@huutokauppakeskusturenki.fi


Created by