Huutokauppa paikan päällä

Parhaiten huutokaupan tunnelmaan pääset tulemalla paikan päälle. Paikan päällä tarjoaminen tapahtuu perinteiseen tapaan huutamalla.


Lisätietoja tarjousten tekemisestä ja ostamisesta löydät huutokauppaehdoista.
Huutokauppa netissä

Osallistuaksesi huutokauppoihimme netissä, tulee sinun ensin rekisteröityä täältä. Netin kautta voit jättää huutokauppaan ennakkotarjouksen. Nettihuutokauppaan voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa. 
Huutokauppa puhelimitse

Jos haluat osallistua kohteen huutokauppaan puhelimitse, ota yhteyttä Huutokauppakeskuksen henkilökuntaan ja sovi asiasta. Samalla saat lisätietoja puhelintarjousten tekemisestä.
Ennakkotarjoukset

HUOM.! Kokoontumisrajoitusten aikana erikoisohjeet etusivulla!

Ennakkotarjoukset tulee jättää viimeistään klo 9:00 mennessä huutokauppapäivänä joko netissä, puhelimitse tai paikan päällä näytössä. 

Jättäessäsi tarjouksen, jos summa näkyy vihreänä, niin johdat huutoa sillä hetkellä, mutta jos summa näkyy punaisena, on jo olemassa korkeampi tarjous. Voit tarkistaa myöhemmin tilanteen oikeassa yläkulmassa näkyvästä "Tekemäni ennakkotarjoukset" -kohdasta. 

Arvioitu lähtöhinta ei ole pohjahinta, vaan on olemassa nopeuttaakseen huutokauppaa. Meklari korottaa tarjousta noin 10% per huuto.

Netissä ennakkotarjoussivusto sulkeutuu kello 9 huutokauppapäivänä. Tämän jälkeen tarjouksia voi jättää Huutokauppakeskukselle. Tarkempaa tietoa ennakkotarjouksista löydät huutokauppaehdoista tai ottamalla yhteyttä Huutokauppakeskuksen henkilökuntaan.


Näyttö


Pääset tutustumaan myytäviin esineisiin paikan päällä ennen varsinaista huutokauppapäivää. Näyttöpäivät ovat yleensä huutokauppaviikolla maanantai, perjantai ja lauantai sekä tietenkin huutokauppapäivä sunnuntai. Voit jo näytössä jättää ennakkotarjouksen kohteesta. Tarkemmat näyttöajat ilmoitamme näillä nettisivuillamme hyvissä ajoin ennen seuraavaa huutokauppapäivää. 


Hinta


Myymme melkein kaikki tuotteet ilman pohjahintaa. Kullassa ja hopeassa on ns. romuhinta pohjahintana. Huomioithan, että huutokaupattujen tuotteiden vasarahintoihin lisätään 19,84 % provisiomaksu, joka sisältää 16 % myyntiprovision ja provisio-osuuden alv. 24 %. Esim. jos vasarahinta on 100 euroa, on sen kokonaishinta 119,84 euroa.


Tavaran luovutus


Luovutamme tavarat ostajalle heti huutokauppapäivänä ja sen jälkeen maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona klo 12-18. Huutokauppaehdot 


Tutustu tarkemmin huutokauppaehtoihimme


Huutokaupan henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin!


Created by